Enpä oo aikoihin tänne kirjoitellu niin ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia. No elikkäs, olen nyt ravannu lääkärillä ja terveydenhoitajalla suunnilleen 1-2 kk ajan juttelemassa henkisistä ongelmistani. Aloitin erään lääkityksen noin 3-4 vk sitten. Lääkitys on auttanut reippaasti masentuneeseen mielialaani, eikä enää  ahdista paljoa esim. julkisilla paikoilla, ihmispaljoudessa, melussa. Lääkitystä jatketaan vielä luultavasti aika pitkään, ja jatkan terveydenhoitaja/terapeutilla ravaamista. Täytyy käydä ajoittain kertomassa kuulumisia ja että kuinka hyvin on lääkkeet auttanut. Elämä siis hymyilee suurimmalta osin, hyvä että lähdin hakemaan apua.

Miesrintamalle ei kuulu mitään, koska tällä hetkellä mua ei juurikaan kiinnosta semmoiset. Yritän nyt vain keskittyä semmoisiin yksinkertaisiin perusmukaviin asioihin. Koitan parantua kokonaan masennuksesta ja ahdistuksesta ennen kuin haluan ajatellakaan seurustelevani. Tai no eihän sitä toisaalta tiedä mitä kesä tuo tullessaan..

Noh, siinä semmosia perusjuttuja joita ehkä on hyvä tässä kertoa. Nyt on kesä, jee jee. Suunnittelin käyväni uimassa monta kertaa, syödä paljon jätskiä, pelata sulkkista, nähdä kavereita, ruskettua, käydä mökillä, grillailla ja käydä festareilla.

Tämä kirjoitus oli taas ehkä hiukan sekava mutta joo, ei jaksa miettii tämmösii. Hyvää kesää kaikille!